Informatiemanagement

Online cursus Informatiemanagement

Informatiemanagement is een cruciaal onderdeel van nagenoeg elke organisatie. De rol en invloed hiervan nemen ook nog eens sterk toe. Daarom is het essentieel dat er meer kennis is over de frameworks voor informatiemanagement. Deze leer je in deze online cursus. We starten uiteraard met de basis van informatiemanagement en bouwen vervolgens uit naar het BiSl framework.

Informatiemanagement is een cruciaal onderdeel van nagenoeg elke organisatie. De rol en invloed hiervan nemen ook nog eens sterk toe. Daarom is het essentieel dat er meer kennis is over de frameworks voor informatiemanagement. Deze leer je in deze online cursus. We starten uiteraard met de basis van informatiemanagement en bouwen vervolgens uit naar het BiSl framework.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Informatiemanagement' leer je de rol van informatie in bedrijfsprocessen beter kennen; je doet basiskennis op voor informatiemanagement in organisaties.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van de frameworks voor informatiemanagement
  • Basiskennis van informatiemanagement
  • Kennis van de rol van informatie in bedrijfsprocessen
  • Toepassen van negenvlaksmodel
  • Kennis van de rol van informatiemanager
  • Toepassen van BiSL-framework

Duur en studiebelasting

Deze online training ''Informatiemanagement' duurt ongeveer 3 weken, met dagelijks uitdagingen!

Doelgroep

Deze online training is perfect voor iedereen die de belangrijke rol van informatie in bedrijven wil snappen en verbeteren. Enige kennis van IT is mooi meegenomen als voorkennis maar we starten met de basis van informatiemanagement in organisaties.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren,  Programmeren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Informatiemanagement' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.