Je businesscasedocument schrijven

Online cursus Je businesscasedocument schrijven

Vind jij het ook zo lastig om een businesscasedocument op te stellen? Dan is deze online cursus iets voor jou. Je leert de theorie achter het businesscasedocument kennen. Je rondt de training af met een eigen uitgewerkte businesscase als resultaat!

Vind jij het ook zo lastig om een businesscasedocument op te stellen? Dan is deze online cursus iets voor jou. Je leert de theorie achter het businesscasedocument kennen. Je rondt de training af met een eigen uitgewerkte businesscase als resultaat!

Doel van de cursus

Deze online cursus is de verkorte versie van 'een businesscase schrijven'. Je leert op een praktische manier hoe je een businesscase opbouwt en schrijft. In een korte week begeleiden we je met theorie en oefeningen in het schrijven van de case die je wilt.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Inzicht in het opstellen van een businesscase
  • Kennis van de theorie over een businesscasedocument
  • Uitwerken van een eigen businesscase

Duur en studiebelasting

De online training ‘Je businesscasedocument schrijven’ duurt ongeveer 1 week.

Doelgroep

Deze online training is geschikt voor iedereen die een idee wil uitwerken en pitchen via een businesscase. Je hebt geen voorkennis nodig, maar je leert wel meer van deze training als je een praktisch voorbeeld hebt.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Presenteren, Managen.

Lesmaterialen

Deze online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je ontvangt een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.