Nieuwe omgevingswet

Online cursus Nieuwe Omgevingswet

De Nieuwe Omgevingswet heeft impact op een brede groep mensen in het publiek domein. Deze online cursus geeft een introductie in de wet en is perfect voor iedereen die wil snappen wat de nieuwe wet precies behelst en waar de wet effect op heeft.

De Nieuwe Omgevingswet komt er aan. Deze heeft in Nederland op grote schaal impact op hoe er gewerkt wordt binnen veel organisaties. Speciaal om je begrip te vergroten en je klaar te maken voor deze nieuwe wet, is er deze online cursus. Start direct en bereid jezelf voor op de toekomst.

Doel van de cursus

In deze online training leer je wat de Nieuwe Omgevingswet inhoudt.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van Nieuwe Omgevingswet
  • Kennis van de toepassingsgebieden van de Nieuwe Omgevingswet
  • Inzicht in de impact van de Nieuwe Omgevingswet op Nederland, zoals op gemeentes en waterschappen

Duur en studiebelasting

Deze online training duurt circa 3 weken.

Doelgroep

De Nieuwe Omgevingswet heeft impact op een brede groep mensen in het publiek domein. Deze training geeft een introductie in de wet en is perfect voor iedereen die wil snappen wat de nieuwe wet precies behelst en waar de wet effect op heeft.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Instructies en procedures opvolgen, Verdiepen.

Lesmaterialen

De online training ‘Nieuwe Omgevingswet’ bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Aan het eind van de training 'Nieuwe Omgevingswet' vind je een aantal evaluatievragen die je kennisniveau van het geleerde toetsen.

Certificaat:

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.