Funtionerings- en beoordelingsgesprekken

Online cursus Funtionerings- en beoordelingsgesprekken

De beoordelingscyclus is meer dan een formaliteit. In deze online cursus leer je de basis van de cyclus en hoe je er het beste uit kunt halen. 

Functionerings- en beoordelingsgesprekken voer je ieder jaar. Maar wat haal je als manager uit deze gesprekken? Krijg je bijvoorbeeld goede feedback in het functioneringsgesprek? Heb je het gevoel dat het je lukt om mensen duidelijke kaders te geven in deze gesprekken? De beoordelingscyclus is meer dan een formaliteit. Je kunt je werknemers inspireren en motiveren om te groeien. In deze online cursus leer je hoe. 

Doel van de cursus

In deze online cursus 'Functionerings- en beoordelingsgesprekken' leer je de basis van de cyclus en hoe je er het beste uit kunt halen. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Op een motiverende en inspirerende manier functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met medewerkers
  • Kennis van de gesprekscyclus voor functionerings- en beoordelingsgesprekken

Duur en studiebelasting

De online training 'Funtionerings- en beoordelingsgesprekken' duurt ongeveer 5 weken.

Doelgroep

Deze cursus is ontwikkeld voor managers die functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren met medewerkers. 

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Communiceren, Gesprekken voeren, Formuleren en rapporteren, Inspireren, Motiveren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Functionerings- en beoordelingsgesprekken' bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.  

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald, dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas 7 dagen na het starten van de cursus beschikbaar ! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.